Rovinieta se poate plăti și printr-o aplicație mobilă

22

Rovinieta se poate plăti, începând de joi, 21 septembrie, și printr-o aplicație de mobil. Compania Națională de administrare a infrastructurii rutiere a anunțat că utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România pot achita tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă (peaj) și a tarifului de utilizare a rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din Romania (rovinieta), pe langă portalul web erovinieta.ro, și prin intermediul aplicației mobile “etarife”.

Aplicația mobilă etarife este publicată în magazinele App Store, Play Store și Marketplace, aferente sistemelor de operare IOS, Android si Microsoft. Accesul utilizatorilor în aplicatia etarife se realizează prin intermediul conturilor create pe portalul erovinieta.ro și pune la dispoziția acestora toate facilitățile care se regăsesc și în portal.

Plățile prin intermediul erovinieta.ro și etarife, se realizează doar prin card bancar. Utilizatorii nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate acestea fiind suportate de către CNAIR.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult