Rovinieta se poate plăti și printr-o aplicație mobilă

de | 21/09/2017 | Economic, Național, Util

Rovinieta se poate plăti, începând de joi, 21 septembrie, și printr-o aplicație de mobil. Compania Națională de administrare a infrastructurii rutiere a anunțat că utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România pot achita tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă (peaj) și a tarifului de utilizare a rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din Romania (rovinieta), pe langă portalul web erovinieta.ro, și prin intermediul aplicației mobile “etarife”.

Aplicația mobilă etarife este publicată în magazinele App Store, Play Store și Marketplace, aferente sistemelor de operare IOS, Android si Microsoft. Accesul utilizatorilor în aplicatia etarife se realizează prin intermediul conturilor create pe portalul erovinieta.ro și pune la dispoziția acestora toate facilitățile care se regăsesc și în portal.

Plățile prin intermediul erovinieta.ro și etarife, se realizează doar prin card bancar. Utilizatorii nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate acestea fiind suportate de către CNAIR.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.