Un accident cu patru autovehicule a blocat ieșirea din Roman

de | 26/09/2017 | Actualitate, Local

Un accident rutier care a avut loc marți, 26 septembrie, în jurul orei 16.30, a blocat complet traficul drumul european E85, tronsonul de la ieșirea din Roman spre Suceava, pentru aproximativ o oră. Coloanele de mașini s-au întins pe o lungime de aproximativ doi kilometri, pe fiecare sens de mers, iar mulți șoferi s-au reorientat rapid, căutând rute ocolitoare pentru a ajunge la destinație.

Accidentul a avut loc aproape de calea de ferată de pe strada Ștefan cel Mare, în zona fostului Liceu nr.1. Au fost implicate trei autoturisme și un autocamion dar, ca prin minune, nimeni nu a fost rănit grav, singura persoană rănită în urma evenimentului rutier având doar răni minore.

Martorii susțin că de vină pentru accident ar fi un șofer din Republica Moldova. Acesta ar fi încercat să se bage între autocamion și un alt autoturism, care așteptau la semafor, pe sensul de mers spre ieșirea din oraș. Loganul moldoveanului s-a agățat de partea stângă spate a autocamionului și, atunci când coloana s-a pus în mișcare, au fost „șlefuite” alte două autovehicule aflate în trafic, care circulau regulamentar spre ieșirea din oraș.

E vorba de un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, trei autoturisme și un camion cu autoremorcă. Din fericire, există doar o persoană rănită foarte ușor, o simplă zgârietură la o mână. Sunt pagube materiale. facem cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea evenimentului.” – comisar șef Valentin Băetanu, șef Biroul Rutier Roman

La fața locului au ajuns echipaje atât de la Poliție, cât și de la Detașamentul de Pompieri. După ce polițiștii au terminat măsurătorile, pompierii au curățat carosabilul, astfel încât circulația să se reia cât mai repede posibil.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.