Foto: Cardinalul Leonardo Sandri s-a rugat la Săbăoani

de | 29/09/2017 | Religie, Rural

Numeroși clerici și credincioși romano-catolici din zona Romanului au participat joi, 28 septembrie, la un eveniment cu o puternică încărcătură spirituală.

Eminența Sa, Cardinalul Leonardo Sandri, Prefectul Congregației pentru Bisericile Orientale, de la Vatican şi înalți oaspeți au participat la o slujbă de binecuvântare pentru inaugurarea Centrului Medical şi al Centrului Paliativ pentru bătrâni din Săbăoani.

Eminența sa a răspuns unei invații venite din partea episcopului de Iași, Petru Gherghel, și a prezidat rugăciunea de binecuvântare în fața bisericii „Regina Sfântului Rozariu”. Alături de cardinal au mai participat, la acest eveniment, episcopul Petru Ghergel, episcopul Aurel Percă, arhiepiscopul titular Miguel Maury Buendía, nunțiul apostolic în România și Republica Moldova, primari, vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, Laurențiu Dulamă, și alți invitați.

 

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.