Pistolul i-a adus dosar penal

de | 03/10/2017 | Actualitate, Rural

Un tânăr de 29 de ani a fost lăsat fără „jucărie” de oamenii legii. Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia l-au depistat pe acesta că deținea o armă neletala cu bile de cauciuc.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul, care locuiește fără forme legale în comuna Horia, deținea permis de port armă, însă documentul era expirat din luna februarie a acestui an. Totodată, tânărul nu putut face dovada provenienței armei, fapt pentru care aceasta a fost ridicată de polițiști.

Ca urmare a constatărilor efectuate a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor si munițiilor, nedepunerea armei si muniției la un armurier autorizat în termen de zece zile de la expirarea permisului de armă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.