Hoți de poșete, reținuți de polițiștii romașcani

de | 08/10/2017 | Actualitate, Local

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, doi tineri de 18 și 16 ani, din Roman care erau căutați pentru a fi cercetați în trei cazuri de tâlhărie.

Aceștia sunt bănuiți că în nopțile de 10 spre 11 septembrie și 13 spre 14 septembrie, dar și în dimineața zilei de 21 septembrie, au smuls poșetele a trei femei din Roman, victimele având vârste cuprinse între 29 și 56 de ani.

Tinerii au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Roman, pentru continuarea cercetărilor, iar duminică dimineață, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamț. Cei doi urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.