Locuri de muncă disponibile la primării și școli

34

Primăria Gherăești are nevoie de personal și a scos la concurs trei posturi în cadrul administrației locale. Funcțiile publice pentru care se organizează concurs vor fi ocupate pe o perioadă nedeterminată.

Acestea sunt:

  • inspector, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului asistenţă socială;
  • consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului fond funciar, cadastru, registru agricol, Programe, activitate juridică, stare civilă, arhivă;
  • inspector, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului fond funciar, cadastru, registru agricol, programe, activitate juridică, stare civilă, arhivă.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 8 noiembrie, la ora 10.00; dosarele de înscriere în concurs trebuie depuse până pe 26 octombrie.

Un loc de muncă este disponibil și în comuna vecină, Botești. Liceul Tehnologic din Nisiporești caută un muncitor întreținere. Cerințele postului sunt studii medii și cinci ani vechime; dosarele trebuie depuse până la data de 26 octombrie.

Și Liceul Tehnologic Adjudeni are nevoie de personal. Conducerea acestei unități de învățământ caută un îngrijitor. Se caută o persoană cu cel puțin opt clase și domiciliu în comuna Tămășeni; dosarele de înscriere în concurs trebuie depuse până pe 18 octombrie.

O altă unitate de învățământ care caută personal este Școala de Artă „Sergiu Celibidache”. Școala caută un secretar; pentru a ocupa această funcție este nevoie de studii cel puțin liceale și de o vechime de 5 ani în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției. Dosarele trebuie depuse până pe data de 17 octombrie, inclusiv. Proba scrisă și cea practică vor avea loc pe 27 octombrie, iar interviul, în 30 octombrie.

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult