Doar doi parlamentari nemțeni au semnat pentru autostrada Iași – Târgu Mureș

25

Doar doi parlamentari nemțeni (din 11) și  doar șase parlamentari, din 94 câți sunt în total în județele prin care ar trebui să treacă autostrada Iași – Târgu Mureș, au semnat declarația de angajament pentru sprijinul construirii acestei autostrăzi.

Declarațiile de angajament au fost ideea unui grup de inițiativă care militează pentru construcția acestei autostrăzi. Acest grup de inițiativă a organizat, în urmă cu o lună, o deplasare în marș de la Iași la Târgu Mureș pentru a atrage atenția necesității construirii acestei șosele de mare viteză care să lege Moldova de vestul țării.

Începând cu data de 24 septembrie, grupul de inițiativă civică “Împreună pentru autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș” a transmis către 94 de parlamentari din județele Iași, Neamț,
Harghita, Mureș, Botoșani, Suceava, Bacău și Vaslui o declarație angajament prin care aceștia să-și asume sprijinul concret pentru construcția autostrăzii Ungheni – Iași – Târgu Mureș. Până la această dată au trimis angajamentele semnate următorii parlamentari: Doru Adrian Pănescu – senator PSD Iași, Victorel Lupu – senator PSD Iași, Marius Bodea – deputat PNL Iași, Corneliu Mugurel Cozmanciuc – deputat PNL Neamț, Dan Lungu – senator USR Iași, Iulian Bulai – deputat USR Neamț.” -comunicat de presă grup de inițiativă civică “Împreună pentru autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș”
Un asemenea angajament au semnat, luna trecută, mai mulți primari din Neamț, printre care și Lucian Micu, primarul Romanului.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult