Hoții de la Horia au fost identificați

de | 17/10/2017 | Actualitate, Rural

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au depistat luni, 16 octombrie, doi bărbați cu vârste de 21 și 16 ani din Horia, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că aceștia sunt suspecți în cazul unui furt din locuință, care a fost reclamat la data de 20 august.

În fapt, cei doi bărbați sunt suspectați că în noaptea de 19 spre 20 august, la ora 02.00, au pătruns prin efracție în incinta unei locuințe din comuna Horia, iar din interior au sustras bunuri în valoare de 2.000 lei. Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au reușit recuperarea parțială a prejudiciului.

Suspectul de 21 ani a fost reținut pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând ca acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.