Fotbal CSM Roman: Oțelul Galați pierde primul meci din sezon pe terenul romașcanilor

de | 21/10/2017 | Local, Sport

În ciuda faptului că unii dădeau victoria Oțelului la Roman ca o misiune ușoară, CSM Roman a furnizat una din surprizele etapei, o surpriză muncită și o victorie binemeritată pe o vreme ideală pentru fotbal.

Meciul a început cu dominația CSM Roman, care veneau cu un moral bun după victoria din deplasare împotriva uneia dintre fruntașele clasamentului, AFC Hărman. Romașcanii și-au declarat intențiile în minutul 13 când Popa șutează de la 20 de metri un pic pe lângă vinclul porții. În ciuda faptului că jocul se desfășura mai mult în jumătatea oaspeților, primul gol a venit totuși ca o surpriză: în minutul 32 Florean centrează spre Țapu care se plasează inspirat și înscrie. Două minute mai târziu e rândul lui Brăescu să șuteze pe spațiul porții dar portarul Oțelului scoate in extremis de sub bară.

fotbal CSM Roman Otelul Galati 3031

Oțelul a venit mai motivat de la vestiare după pauză, jocul desfășurându-se predominant în jumătatea CSM. Din cauza asta surpriza a fost și mai mare când, în minutul 55, la prima acțiune la poartă a romașcanilor, Țapu preia cu spatele la poartă o centrare a lui Popa, se rotește și împinge mingea în poartă din 6 metri. Zece minute mai târziu bara se opune majorării scorului, șutul lui Florean din 17 metri reușind să-l surprindă pe portar. Oțelul stabilește scorul final în minutul 70 prin fundașul Daniel Gîță, scor final 2-1.

Lot CSM Roman:

  • portar – Angel Băiceanu;
  • fundași – Vasile Chirilescu, Vlad Mocanu, Daniel Marin, Andrei Florean;
  • mijlocași – Iosif Netbai, Marian Marin, Bogdan Brăescu, Constantin Antim;
  • atacanți – Cosmin Țapu, MădălinPopa (cpt)
  • antrenor – Gabriel Țapu
  • rezerve – Cătălin Aeroaiei (intră în min. 46), Alex Crăciun (intră în min. 65), Ionuț Bicleanu, Alin Mocanu, Claudiu Scânteie, Relu Grigore.

CSM Roman va disputa următorul meci în deplasare, contra Odorheiul Secuiesc, pe 28 octombrie de la ora 15:00.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.