Concurență mare pentru un post în Primăria Roman

de | 24/10/2017 | Administrație, Local

A lucra în sistemul bugetar este o oportunitate pentru multe persoane, în ciuda faptului că unii blamează locurile de muncă de la stat. Unul dintre exemplele cele mai recente vine de la Primăria Roman.

Administrația publică locală a publicat, pe 21 septembrie, scoaterea la concurs a unui post de inspector I debutant la Serviciul de organizare evenimente, cultură, culte, învățământ și mass-media. Fiind vorba despre un post de începător nu se cere experiență, ci doar studii universitare.

Iar candidații interesați nu au întârzâiat să apară: în mai puțin de trei săptămâni s-au înscris pentru a concura 12 persoane. Toți cei 12 candidați au trecut cu brio de prima etapă: selecția dosarelor. Urmează proba scrisă, care va avea loc joi, 26 octombrie, și interviul, în maxim cinci zile de la proba scrisă.

Un alt motiv pentru care locurile de muncă din Primărie au devenit atractive este și faptul că salariile din administrația locală sunt acum mai mari decât în anii anteriori.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.