Sfârșit de săptămână cu multe accidente

de | 29/10/2017 | Actualitate, Local

Sfârșitul de săptămână a fost unul cu evenimente nedorite. Au fost trei accidente rutiere în Roman sau în imediata apropiere, mai multe persoane ajungând la spital.

Un accident rutier cu patru persoane a avut loc la intersecția drumului european E85 cu drumul județean care duce spre Tămășeni. Au fost implicate două autoturisme, iar evenimentul rutier a blocat traficul pe E85 vineri seară. Din primele cercetări ale polițiștilor, șoferul unui autoturism care venea dinspre Tămășeni și voia să intre pe E85, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei mașini care circula regulamentar. În urma coliziunii dintre cele două mașini, una dintre acestea s-a răsturnat. Din autovehiculul răsturnat, patru persoane au ajuns la spital cu diverse răni, doar unul dintre pasageri neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Sâmbătă seară, un alt accident rutier a avut loc în cartierul Favorit, iar duminică, un accident s-a petrecut tot pe E85, în dreptul benzinăriei Socar.

În toate cazurile, polițiștii au deschis dosar penal și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentelor rutiere.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.