Sfârșit de săptămână cu multe accidente

16

Sfârșitul de săptămână a fost unul cu evenimente nedorite. Au fost trei accidente rutiere în Roman sau în imediata apropiere, mai multe persoane ajungând la spital.

Un accident rutier cu patru persoane a avut loc la intersecția drumului european E85 cu drumul județean care duce spre Tămășeni. Au fost implicate două autoturisme, iar evenimentul rutier a blocat traficul pe E85 vineri seară. Din primele cercetări ale polițiștilor, șoferul unui autoturism care venea dinspre Tămășeni și voia să intre pe E85, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei mașini care circula regulamentar. În urma coliziunii dintre cele două mașini, una dintre acestea s-a răsturnat. Din autovehiculul răsturnat, patru persoane au ajuns la spital cu diverse răni, doar unul dintre pasageri neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Sâmbătă seară, un alt accident rutier a avut loc în cartierul Favorit, iar duminică, un accident s-a petrecut tot pe E85, în dreptul benzinăriei Socar.

În toate cazurile, polițiștii au deschis dosar penal și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentelor rutiere.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.