Traversatul neregulamentar a făcut „victime” printre pietoni

de | 16/11/2017 | Actualitate, Județean

Polițiștii rutieri au stat cu ochii pe pietoni miercuri, 15 noiembrie, în cadrul unei acțiuni care a avut loc la nivel național.

Pe parcursul întregii zile, polițiștii nemțeni au acționat pentru depistarea și sancționarea pietonilor care traversează neregulamentar strada sau nu respectă regulile de deplasare pe partea carosabilă.

La acțiunile organizate au participat 44 de polițiști nemțeni, care au aplicat 115 de sancțiuni contravenționale pentru abaterile constatate. În urma activităților desfășurate, 66 de pietoni au fost sancționați contravențional, dintre care 23 cu amendă de la 290 la 435 de lei și 43 cu
avertisment.

Principalele abateri pentru care au fost sancționați acești participanți la trafic sunt traversarea neregulamentară(57) și deplasarea neregulamentară pe partea carosabilă(9).

Activitățile fac parte dintr-un plan de acțiune ce se va desfășura săptămâna aceasta, în fiecare zi polițiștii acționând pentru prevenirea și combaterea fiecărei cauze generatoare a accidentelor rutiere.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.