Cine va fi noul director de îngrijiri al Spitalului Roman

580

Perioada de înscriere la concursul pentru ocuparea funcției de director de îngrijiri la Spitalul Municipal de Urgență Roman s-a încheiat. Scoaterea la concurs a acestui post vine la jumătate de an de la momentul la care această funcție a fost ocupată, cu caracter interimar, de Lidia Ostahie.

Înainte de Lidia Ostahie, director a fost Elena Chirilă, dar aceasta a trebuit să renunțe la funcție din cauza unor prevederi legale în vigoare la acel moment. Mai exact, conform conducerii Spitalului Municipal de Urgență Roman, problema a apărut la momentul la care a intrat în vigoare noua lege a salarizării, lege care nu era în concordanță cu un ordin de ministru.

În luna august s-a modificat ordinul de ministru și persoanele care au studii superioare, indiferent de domeniu, pot participa la acest concurs. Înainte era nevoie de studii de specialitate, dar s-a eliminat această condiționare.” dr. Maria Andrici, director general SMU Roman

Singura persoană care s-a înscris pentru postul scos din nou la concurs a fost Elena Chirilă. Actualul director de îngrijiri, Lidia Ostahie, a decis că nu mai dorește funcția pe care o ocupă acum, astfel că, cel mai probabil, viitorul director de îngrijiri va fi… fostul director.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult