Se întrerupe furnizarea apei în Horia pentru conectarea noii rețele de apă

de | 22/11/2017 | Administrație, Rural, Util

Locuitorii comunei Horia vor rămâne fără apă la robinet pentru următoarele două zile. Astfel, joi, 23 noiembrie, și vineri, 24 noiembrie, furnizarea apei potabile în comună se va sista.

Cauza acestei sistări o reprezintă înlocuirea  pompelor de apă vechi cu altele noi, la stația de pompare de la Horia, dar și conectarea rețelei noi de apă potabilă la cea deja existentă.

Cristian Baciu

Cristian Baciu, primarul comunei Horia

Am ajuns la finalul unui proiect de 3,7 milioane de lei. Joi și vineri se va face conectarea rețelei noi, iar săptămâna viitoare vom semna procesul verbal de recepție a lucrării. Mă bucur că am reușit să terminăm acest proiect, este un proiect început înainte de a fi eu primar și care înseamnă rețea de apă și canalizare pe străzile principale din Horia și Cotu Vameș. Următorul pas l-am făcut deja: am depus un proiect pentru atragerea de fonduri nerambursabile, astfel încât și străzile secundare din comună să beneficieze de extinderea rețelei de apă. Așteptăm răspunsul autorităților și sperăm ca anul viitor să putem avea parte de vești bune.

Cristian Baciu, primarul comunei Horia

Apa va fi oprită de joi dimineață, da la ora 8.00 și până vineri seară, la ora 20.00.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.