Se întrerupe furnizarea apei în Horia pentru conectarea noii rețele de apă

201

Locuitorii comunei Horia vor rămâne fără apă la robinet pentru următoarele două zile. Astfel, joi, 23 noiembrie, și vineri, 24 noiembrie, furnizarea apei potabile în comună se va sista.

Cauza acestei sistări o reprezintă înlocuirea  pompelor de apă vechi cu altele noi, la stația de pompare de la Horia, dar și conectarea rețelei noi de apă potabilă la cea deja existentă.

Cristian Baciu, primarul comunei Horia

Am ajuns la finalul unui proiect de 3,7 milioane de lei. Joi și vineri se va face conectarea rețelei noi, iar săptămâna viitoare vom semna procesul verbal de recepție a lucrării. Mă bucur că am reușit să terminăm acest proiect, este un proiect început înainte de a fi eu primar și care înseamnă rețea de apă și canalizare pe străzile principale din Horia și Cotu Vameș. Următorul pas l-am făcut deja: am depus un proiect pentru atragerea de fonduri nerambursabile, astfel încât și străzile secundare din comună să beneficieze de extinderea rețelei de apă. Așteptăm răspunsul autorităților și sperăm ca anul viitor să putem avea parte de vești bune.

Cristian Baciu, primarul comunei Horia

Apa va fi oprită de joi dimineață, da la ora 8.00 și până vineri seară, la ora 20.00.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult