Firmă amendată că nu a păzit „păcănelele”

de | 26/11/2017 | Actualitate, Județean

Poliția Română a continuat activitățile de verificare în domeniul sistemelor de securitate privată. Au fost organizate 369 de acțiuni la nivel național; au fost verificate 2.805 de obiective și au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală depășeste 374.000 de lei.

Polițiștii au îndrumat şi controlat prestatorii de servicii în domeniul sistemelor de alarmare și au verificat licenţele societăţilor specializate, dacă acestea au fost reînnoite sau dacă au fost actualizate regulamentele de organizare şi funcţionare.

 

În județul Neamț, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că un agent economic nu a luat măsuri de implementare a cerințelor minimale de securitate, în incinta barului funcționând trei aparate slot-machine. Societatea comercială a fost sancționată contravențional, în conformitate cu prevederile H.G. nr.301/2012 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.