Decorațiunile de iarnă frumos aranjate vor fi premiate

de | 28/11/2017 | Administrație, Local, Social

Cea mai frumoasă curte, cea mai frumoasă vitrină a unui agent economic și cel mai frumos balcon sau cea mai frumoasă fereastră vor fi premiate de Primăria municipiului Roman, în cadrul unui concurs dedicat sărbătorilor de iarnă și intitulat „Bucuria iernii la Roman”.

Administrația locală vrea, astfel, să-i determine pe romașcani să își îmbodobească cât mai frumos locuințele sau birourile. Cei care vor să participe la competiție sunt rugați să trimită maxim trei fotografii pe pagina de Facebook ce va fi creată special pentru acest eveniment. Concursul se desfășoară între 1 și 20 decembrie, ora 15.00.  Amenajările care vor primi cele mai multe aprecieri vor fi declarate câștigătoare. Premierea câștigătorilor va avea loc pe 21 decembrie, în sala de consiliu a Primăriei Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.