Ajutoare de încălzire pentru sute de romașcani

de | 29/11/2017 | Local, Social

Peste 400 de romașcani vor beneficia de subvenție pentru încălzire. Numărul dosarelor aprobate de Direcția de Asistență Socială pentru a primi, pe luna noiembrie, subvenție la încălzirea cu gaz metan este de 400, numărul beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea cu lemne este 41 și cel al beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea cu energie electrică este de 22, informează Primăria Roman.

La sediul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Roman se primesc cereri pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței cu: lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, energie electrică sau gaze naturale – doar pentru persoanele care locuiesc la case. Cetățenii care locuiesc la bloc vor depune cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței la asociațiile de proprietari de care aparțin. Pentru acordarea ajutorului de încălzire, limita maximă a venitului net pe membru de familie este de 615 lei.” – comunicat de presă Primăria Roman
Până pe 20 decembrie se primesc documentațiile pentru ajutorul aferent lunii decembrie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.