Handbal: Ana Maria Popa înscrie în prima partidă a naționalei la mondial

de | 03/12/2017 | Local, Sport

În fața a 2400 de spectatori, inclusiv peste 400 de români, echipa națională de handbal femin și-a făcut debutul la Campionatul Mondial cu o victorie categorică: 29-17 în fața Paraguayului, trei dintre ele marcate de jucătoarea CSM Roman Ana Maria Popa.

Pentru România au evoluat Dumanska, Dedu (portari), Zamfir (5 goluri), Udriștioiu (4), Neagu (3), Popa (3), Pintea (3), Geiger (2), Ardean-Elisei (2), Berbece (2), Tătar (2), Buceschi (1), Laslo (1), Dragut (1), Zamfirescu și Tomescu.

Următorul meci al naționalei României se va desfășura astăzi, 3 decembrie, de la ora 14:00 împotriva Sloveniei, pe 5 decembrie urmând să întâlnească Spania, pe 7 Angola și pe 8 Franța.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.