„Sacul lui Moș Crăciun”, umplut de social-democrați

de | 18/12/2017 | Local, Politică

Politicienii vor să dea dovadă de compasiune în perioada sărbătorilor și realizează acțiuni caritabile. O asemenea activitate, intitulată „Sacul lui Moș Crăciun”, realizează și PSD Roman. Membrii formațiunii politice vor merge la mai multe familii nevoiașe și le vor oferi mai multe daruri.

În preajma sărbătorilor de iarnă gândurile noastre se îndreptă și către cei care nu vor avea o masă îmbelșugată, dacă nu sunt ajutați. Organizația PSD Roman va fi Moș Crăciun anul acesta pentru 50 de familii din Roman, fără posibilități materiale.  Vorbim de bătrâni dar și de familii tinere cu mulți copii. Pentru ei, Moșul a lăsat bucate tradiționale, preparate din carne de porc, cozonac, prăjituri, suc, vin, alte alimente de bază. Consilierii locali PSD au fost cei care au identificat și selectat romașcani  din diverse cartiere ale municipiului nostru. Tot consilierii vor fi cei care se vor deplasa personal acasă la fiecare familie, pentru a lăsa pachetul.”

Dan Manoliu, președinte PSD Roman

Acțiunea de distribuire a pachetelor cu alimente va avea loc miercuri, 20 decembrie, la ora 13.00.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.