Consilierul județean Mihaela Isciuc, vicepreședinte al doamnelor liberale

363

Consilierul județean Mihaela Isciuc, prim–vicepreședinte a Organizației Femeilor Liberale (OFL) Neamț, a fost aleasă vicepreședinte la nivelul Organizației Femeilor Liberale, în cadrul Congresului OFL. Consilierul județean a susținut moțiunea noului președinte al Organizației Femeilor Liberale, Florica Cherecheș – „Forță în unitate”.

Mihaela Isciuc este vicepreședinte pe domeniul de specialitate agricultură, silvicultură, mediu și dezvoltare rurală.

Mă bucur că județul Neamț va fi reprezentat la nivel național al OFL. Le mulțumesc tuturor colegelor care mi-au acordat votul lor de încredere. După ce m-am implicat la nivel județean, la îndemnul colegelor din organizația județeană și a colegilor seniori am decis să candidez și la nivel național. Am rezonat cu moțiunea doamnei Cherecheș pentru că recunosc că ceea ce am reușit să fac până acum în politică am făcut cu ajutorul echipei liberale din care fac parte. De acum începe munca. Vreau să duc la nivel național problemele pe care le avem în mediul rural, dar în același timp să le arăt frumusețea de a-ți crește copiii în locuri frumoase, binecuvântate de natură și Dumnezeu. Agricultura a fost și trebuie să fie din nou un domeniu prin care România să se dezvolte și să se afirme, inclusiv pe plan internațional. Le mulțumesc tuturor pentru susținere și îmi doresc să ni se alăture în echipa OFL cât mai multe doamne dornice să se implice în viitorul țării.

Mihaela Isciuc, vicepreședinte OFL

Congresul Organizației Femeilor Liberale s-a organizat duminică, 17 decembrie, la Palatul Parlamentului. Din partea OFL Neamț a participat o delegație formată din președintele organizației județene Neamț – Gabriela Banu, prim vicepreședintele OFL Neamț – Maricica Radu, președintele OFL Piatra Neamț – Aurora Ene și alte 30 de doamne liberale. Pentru postul de președinte au candidat doamnele deputat Florica Cherecheș și Cristina Trăilă.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.