Accident pe E85, la intersecția cu drumul spre Tămășeni

1.948

Două persoane au fost rănite joi seară, într-un accident rutier care a avut loc în jurul orei 20.0, pe drumul european E85, la intersecția cu drumul care duce spre Tămășeni și Adjudeni.

Două autoturisme, unul cu număr de Iași și unul cu număr de Suceava, s-au ciocnit, iar coliziunea a fost atât de puternică încât a fost nevoie inclusiv de intervenția echipajului de descarcerare.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare grea și un echipaj de paramedici cu o ambulanță SMURD EPA de la Detașamentul de Pompieri Roman. Conduc[toarea uneia din cele două mașini implicate în accident, în vârstă de 31 de ani, a fost extrasă de echipajul de descarcerare, preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță ;i transportată la Spitalul Municipal de Urgență Roman.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la spital o victimă din celălalt autoturism implicat, în care se aflau trei adulți și un copil. În primul autoturism implicat în accident se mai afla și soțul șoferiței de 31 de ani.

Până la terminarea măsurătorilor, traficul pe E85 a fost blocat pe ambele sensuri de mers. Polițiștii au început cercetările pentru a afla cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier.

Din păcate, intersecția drumului european E85 cu drumul județean care duce spre Tămășeni a fost locul de producere a multor evenimente rutiere nedorite, fie din cauza vitezei, a neacordării de prioritate dar, așa cum susțin cei care locuiesc în zonă, și din cauza semnalizării insuficiente a acestei intersecții.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.