Cosmin Țapu, atacant al echipei de fotbal CSM Roman, se transferă în liga superioară

de | 19/01/2018 | Local, Sport

Pauza de la jumătatea sezonului lasă echipa de fotbal CSM Roman fără un om de bază, atacantul Cosmin Țapu primind acordul clubului de a se transfera la Știința Miroslava, echipă de liga a II-a.

Chiar dacă Știința ocupă un loc modest în clasament, locul 13, transferul este o oportunitate pentru jucătorul romașcan, acesta având mult mai multe șanse de a fi remarcat decât în liga a III-a.

„Mai avem doi atacanți buni în echipă, pe Crăciun și pe Scânteie, deci la nivelul ăsta nu am rămas descoperiți. În schimb acum avem un număr mic de jucători în lot, sunt 18 jucători în lot dar unul e în recuperare după accidentare și nu-l putem folosi. Ar mai trebui doi-trei jucători și am acordul clubului pentru a completa lotul, deocamdată suntem în căutări. Am vrea să promovăm tineri din oraș și sunt câțiva care sunt în vizorul nostru.”

Gabriel Țapu, antrenorul echipei de fotbal CSM Roman

De obicei transferurile de acest fel din liga a III-a nu sunt însoțite de sume de bani, în schimb, dacă jucătorul evoluează bine și primește o ofertă de la un club din Liga Națională, o parte din suma de transfer revine clubului de unde a plecat.

fotbal CSM Roman Cosmin Ionut Tapu

Cosmin Ionuț Țapu, atacant CSM Roman

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.