Ionel Arsene, plasat sub control judiciar

de | 19/01/2018 | Actualitate, Județean, Justiție

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț și președinte al filialei județene PSD, a fost adus astăzi, 19 ianuarie, în fața instanței, de către Procurorii DNA Bacău, cu propunere de arestare preventivă. Instanța judecătorească a decis să-l plaseze pe politicianul nemțean sub control judiciar.

Ionel Arsene este acuzat de procurorii DNA Bacău de trafic de influență, susținând că au dovezi cum că acesta ar fi încasat suma de 100.000 euro de la o persoană, martor în dosar, pentru a-și exercita influența în fața unor angajați din Agenția Națională de Integritate. Scopul urmărit era ca o persoană din administrația publică să fie anchetata de către ANI. În fața judecătorilor Ionel Arsene a pledat nevinovat.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.