Accident rutier urmat de lovituri de pumn și de ciocan

de | 23/01/2018 | Actualitate, Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident pe E85, în dreptul benzinăriei Rompetrol, accident care s-a soldat cu victime atât din cauza accidentului cât și ca urmare a violenței unuia din șoferii implicați.

Șoferului unui autoturism Volkswagen, care se deplasa dinspre intrarea în oraș spre gară, a efectuat o manevră de evitare a unui SUV Mercedes (conform declarațiilor șoferului) care ar fi frânat brusc. Martorii au declarat că, anterior accidentului, șoferul SUV-ului ar fi avut un comportament rutier periculos și ar fi “croșetat traficul”. În urma manevrei autoturismul Volkswagen a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu o dubiță cu numere de Ucraina care a ricoșat într-un stâlp. Doi din pasagerii dubiței s-au rănit la cap în urma impactului cu parbrizul, conform declarațiilor de la fața locului, unul dintre ei chiar a străpuns parbizul.

Imediat după impact, șoferul dubiței a coborât cu un ciocan în mână, i-a administrat un pumn șoferului autoturismului Volkswagen după care a început să-i lovească sistematic mașina cu ciocanul. Nu a iertat nici un geam, nici oglinzile laterale, șoferul și pasagerul din Volkswagen refugiindu-se în mulțime.

Șoferul ucrainian și cei doi pasageri ai dubiței (de sex feminin) au fost preluați de ambulanțe și duși la Centrul de Primiri Urgențe Roman. Cercetările se află în curs la fața locului, camerele de supraveghere din zonă fiind în acest caz de un real folos pentru a stabili dacă vinovat este șoferul autoturismului Volkswagen sau tot incidentul a fost cauzat de șoferul SUV-ului Mercedes.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.