Întreruperi programate ale alimentării cu energie electrică

de | 24/01/2018 | Local, Rural, Util

Delgaz Grid, administratorul rețelelor de energie electrică din zona Roman, anunță că în următoarele două zile vor fi întreruperi de energie electrică programate în scopul efectuării unor lucrări în instalaţiile electrice.

Joi, 25 ianuarie, între orele 09:00 – 16:00, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în Roman pe strada Smirodava, blocul 6 scările C, D, E, F și blocul 10 scările A, B, C, D, E, F. Tot joi, în același interval orar, se va întrerupe alimentarea cu energie electrică și în Cuci.

Vineri, 26 ianuarie, între orele 09:00 – 17:00, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică în comuna Doljești, satele Doljești, Rotunda și Buhonca.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.