Manevră de întoarcere mortală pe E85

de | 31/01/2018 | Actualitate, Rural

Un accident deosebit de grav a avut loc astăzi, 31 ianuarie, pe E85, pe raza localității Horia. În accident au fost implicate două autoturisme, o Dacia Duster și un Fiat, și au rezultat patru victime, dintre care una decedată.

Din relatarea unui martor, șofer de TIR, șoferul autoturismului Fiat staționa pe banda de refugiu, pe direcția de mers spre Secuieni, și a încercat o manevră de întoarcere. Șoferul autoturismului Dacia Duster, care avea aceeași direcție de mers, a fost surprins de manevră și a lovit perpendicular autoturismul Fiat, chiar în dreptul șoferului. În urma impactului șoferul autoturismului Fiat a decedat, alte trei persoane, două din Duster și una din Fiat, fiind preluat de ambulanțe.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.