UPDATE: Directorul Dan Zaharia a pierdut lupta cu boala

2.896

Update: Duminică, 11 februarie 2018, între orele 9:00 – 12:00, sicirul cu trupul neînsufleţit va fi depus în holul principal al Liceului Tehnologic “Vasila Sav” pentru ca toţi cei dragi să poată depune florile recunoştinţei şi să aducă un ultim omagiu.


Știrea inițială

Profesorul Dan Zaharia, director al Liceului tehnologic „Vasile Sav”, a pierdut lupta cu boala. Acesta a decedat miercuri, 7 februarie, după ce a luptat cu o tumoră la trunchiul spinal mai multe luni.

Din păcate, medicii nu au putut să îl ajute prea mult, în ciuda eforturilor de a-i salva viața. Dan Zaharia a stat internat o perioadă la Spitalul Fundeni. În noiembrie 2017, familia sa, dar și colegii și alte persoane care l-au cunoscut au cerut sprijin de la mai multe persoane pentru a dona sânge.

Dan Zaharia a fost profesor de fizică și acum se afla pentru a doua oară la conducerea Liceului „Vasile Sav”, post pe care îl câștigase prin concurs în 2016. Anul acesta ar fi împlinit 62 de ani.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult