Accesul la patinoar este gratuit astăzi

de | 14/02/2018 | Local, Util

Primăria municipiului Roman anunță faptul că miercuri, 14 februarie, accesul la Patinoarul Roman este gratuit. Administrația publică locală îi îndeamnă pe romașcani să se bucure cât mai pot de patinoar, fiindcă duminică, 18 februarie, va fi ultima zi în care se va putea patina în centrul orașului.

De Valentine’s Day, cei care vor dori să se bucure de ultimele zile ale iernii sunt așteptați la patinoar. Programul începe la ora 10.00, fiecare sesiune având o oră și jumătate, urmată de jumătate de oră de retușare a suprafeței de gheață. Conducerea Primăriei municipiului Roman vă încurajează să profitați de ninsoarea de afară și farmecul sportului pe gheață, cu atât mai mult cu cât duminică, 18 februarie, va fi ultima zi în care Patinoarul Roman va fi deschis, astfel încât până pe 28 februarie parcarea să poată fi eliberată.”

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.