Tânăr din Horia, reținut pentru că a condus de mai multe ori fără permis

de | 20/02/2018 | Actualitate, Rural

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au depistat în trafic un tânăr cercetat în mai multe cauze de conducere fără permis. Luni, 19 februarie, oamenii legii au oprit pe DN 2 un autoturism în care se afla pasager, un tânăr de 22 de ani, din localitate, căutat de polițiști pentru a fi audiat în cauze privind infracțiunile de conducere fără permis.

Chiar dacă atât conducătorul acestui autoturism, un tânăr de 19 ani, cât și cel căutat au refuzat să coboare din autoturism blocând portierele, polițiștii au reușit prin mijloacele specifice, preluarea și imobilizarea tânărului de 22 de ani, în vederea luării măsurilor legale.

Acesta a fost condus la sediul poliției, iar apoi a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere în mod repetat, faptele fiind comise în zilele de 8 septembrie 2017, 25 octombrie 2017 și 17 februarie 2018.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.