Un deputat din Neamț, nominalizat în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială

666

Un deputat din Neamț a fost nominalizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali pentru a primi premiul „Politicianul anului” în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.

Cel care a fost nominalizat pentru această categorie este parlamentarul USR Iulian Bulai. Conform unui comunicat de presă emis de cabinetul parlamentar, deputatul Bulai și-a propus ca primul proiect important ca parlamentar să fie modificarea Legii Adopției și, în acest sens, a organizat dezbateri publice pe tema adopției în România și a avut întâlniri de lucru cu experți în domeniul protecției sociale. De asemenea, în aceeași perioadă, Iulian Bulai a depus mai multe interpelări la Ministerul Muncii și Justiției Sociale cu privire la diferite cazuri de abuzuri petrecute în centrele de plasament din țară

 Este o reală onoare și plăcere să aflu că sunt nominalizat pentru acest premiu în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Pe aceeași listă se află și alți oameni dedicați acestei cauze și, indiferent dacă voi fi premiat sau nu, eu îmi voi continua proiectele în acest domeniu de activitate. Pentru mine este o confirmare că activitățile mele nu sunt în van și asta îmi dă putere să merg mai departe. Suntem foarte aproape de momentul depunerii amendamentelor la Legea Adopției și sper să avem susținerea colegilor parlamentari de la toate partidele.

deputat Iulian Bulai

Toate persoanele nominalizate în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, inclusiv deputatul USR Neamț Iulian Bulai la categoria „Politicianul Anului”, pot fi votate accesând linkul http://poll.cnasr.ro/.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult