Liberalii vor dezbatere publică pentru bugetul județului

de | 21/02/2018 | Administrație, Județean

Cosilierii județeni ai PNL vor să organizeze o dezbatere publică privind bugetul județului Neamț aferent anului 2018. Aleșii liberali au lipsit de la cea mai recentă ședință a Consiliului Județean Neamț motivând că proiectul de buget cuprinde mai multe cifre care sunt discutabile.

Din dorința de a avea pentru județul Neamț un buget transparent, echilibrat invităm conducerea Consiliului Județean, pe cei doi videpreședinți, pe colegii consilieri și alte părți interesate să cădem de comun acord pentru a stabili o întâlnire de lucru. În acest sens am transmis o invitație către toți colegii consilieri județeni din Neamț pentru a organiza o dezbatere publică pe marginea proiectului de buget pentru anul 2018 al județului Neamț. În cadrul acestei dezbateri publice consilierii județeni liberali își propun ca forma finală a proiectului de buget să răspundă nevoilor reale de dezvoltare a județului Neamț.

Florin Hopșa, liderul consilierilor județeni PNL

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.