Avem prefect nou: Daniela Soroceanu

259

Începând de joi, 15 martie, județul Neamț are un nou prefect. Este vorba de fostul secretar general al Consiliului Județean Neamț, Daniela Soroceanu, care a fost „detașată în condițiile legii” pentru a fi reprezentantul Guvernului în teritoriului.

Vasile Panaite, al cărui nume este implicat într-unul din dosarele lui Ionel Arsene (ca martor), a dat o declarație prin care a mulțumit tuturor pentru colaborarea din cele aproximativ 11 luni de mandat.

Le mulțumesc tuturor colegilor din Instituția Prefectului Neamț, inclusiv Serviciilor de Pașapoarte și Înmatriculări/Permise Auto, adevărați profesioniști, buni colegi și oameni pe care te poți baza! Le mulțumesc și șefilor de instituții deconcentrate cu care am avut o relație profesională foarte bună și în folosul cetățeanului. Am avut o colaborare instituțională normală și cu primarii localităților din Neamț, din rândul cărora am făcut și eu parte timp de aproape 14 ani. Colegilor din mass-media le mulțumesc pentru că au reflectat corect activitatea din Instituția Prefectului Neamț și sper să mă reîntâlnesc cu ei cât mai curând. Nu în ultimul rând le mulțumesc nemțenilor, oamenilor simpli, cei care au avut încredere în mine și cu care am purtat un permanent dialog pentru a le rezolva problemele cât mai rapid dar în spiritul legii!

Vasile Panaite, fost prefect de Neamț

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.