Concursul de primăvară se prelungește din cauza vremii

de | 27/03/2018 | Administrație, Local

Vremea nefavorabilă prelungește concursul de curățenie din oraș. Administrația locală a anunțat că, ținând cont de faptul că, în săptămâna precedentă, vremea nu a fost prielnică activităţilor vizate în cadrul concursului, perioada de desfășurare a competiției a fost prelungită pentru a da șansa tuturor participanţilor să îşi ducă la bun sfârşit planul cu care s-au înscris în concurs. Astfel, perioada de desfăşurare a concursului va fi prelungită până pe data de 27 aprilie 2018.

Anul acesta s-au înscris la concurs 8 instituţii de învăţământ, 30 asociaţii de proprietari, 2 ONG-uri, 2 persoane juridice şi 2 persoane fizice. Câştigătorii vor fi desemnaţi de primarul municipiului Roman, în urma verificărilor efectuate de comisia implicată în concurs. Pentru fiecare categorie de participanţi se vor acorda următoarele premii: locul I – motocositoare; locul al II-lea – roabă cu unelte de grădinărit; locul al III-lea – set unelte de grădinărit; menţiune – arbori Paulownia la ghiveci.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.