Femeie dispărută de 12 ani, găsită în Italia

de | 28/03/2018 | Actualitate, Local

Polițiștii roma;cani au dat de urma unei femei dată dispărută de familie de mai mulți ani. În urmă cu câteva zile, oamenii legii din Roman au fost semnalați despre faptul că Păparuş Roxana-Iuliana, în vârstă de 37 ani, din Roman a fost identificată pe raza statului italian, în urma unui control în trafic.

Femeia fusese dată în urmărirea internațională de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț, din 04 ianuarie, după ce mama acesteia a sesizat poliția de dispariția femeii. În fapt, persoana în cauză  nu a mai contactat familia din cursul anului 2005, când a plecat în Italia, fapt pentru care a fost declarată dispărută.

Polițiștii au comunicat familiei cele constatate, urmând să ia legătura cu femeia, care se afla în afara oricărui pericol. Rămâne întrebarea cum de mama femeii a mers la poliție abia după mai bine de un deceniu de la momentul la care tânăra a rupt legătura cu familia.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.