Daruri de Paști de la PNL Roman

138

Peste 100 de romașcani au primit daruri de iepuraș de la echipa PNL Roman. Acțiunea celor care acum sunt în PNL este una de tradiție. Romașcanii au fost aleși de membri liberali și sunt persoane care au un nivel de trai scăzut din diferite motive.

Anul acesta au fost făcute 110 pachete cu ajutorul Biroului PNL Roman. Pentru fiecare dintre aceste persoane au fost făcute anchete sociale și acolo unde s-a simțit că este nevoie și putem da o mână de ajutor am făcut acest lucru cu bucurie. Este pentru al zecelea an de când facem astfel de acțiuni; nu este foarte foarte mult, dar trebuie să ne aplecăm spre lumină, spre bunătate, spre smerenie. Încercăm să facem acest lucru în Joia Mare. Dacă am putut să aducem un zâmbet pe fața celor bolnavi, cu mulți copii, La urăm tuturor sărbători cu bine, Paști luminat!

deputat Laurențiu Leoreanu, președinte PNL Roman

Pachetele conțin un pui, orez, făină, ulei, zahăr, cozonac, vin și fructe. Cu excepția persoanelor care nu se pot deplasa, toți beneficiarii au fost invitați la sediul PNL Roman pentru a primi darul de iepuraș.

Facem aceste acțiuni la cele două mari sărbători ale creștinilor. Nu cred că este bucurie mai mare decât aceea de a ști că ai putut să contribui la binele semenilor tăi. Noi îi asigurăm pe romașcani că vom fi mereu alături de ei, prin toate mijloacele.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

  1. Maria Luca Bulai spune

    Sint cumva alegeri!!!!!!!!oricum bravo. .

  2. Iovoae Jenita spune

    Important să ajungă la persoanele nevoiașe! Felicitări!

  3. Lisa Michelle spune

    Ipocrizie si jocuri de interese! Natiune, unde iti este coloana vertebrala? Ar trebui eradicata aceasta manevra ieftina, acest praf in ochi! Persoanele nevoiase pot fi ajutate si fara a urmari obtinerea unor rezultate pt interesele meschine, daca tot tin sa-i afle lumea ce buni sunt ei la suflet. Si iepurele nu are ABSOLUT NIMIC A FACE cu invierea Domnului Hristos!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult