Daruri de Paști de la PNL Roman

de | 05/04/2018 | Local, Politică

Peste 100 de romașcani au primit daruri de iepuraș de la echipa PNL Roman. Acțiunea celor care acum sunt în PNL este una de tradiție. Romașcanii au fost aleși de membri liberali și sunt persoane care au un nivel de trai scăzut din diferite motive.

Anul acesta au fost făcute 110 pachete cu ajutorul Biroului PNL Roman. Pentru fiecare dintre aceste persoane au fost făcute anchete sociale și acolo unde s-a simțit că este nevoie și putem da o mână de ajutor am făcut acest lucru cu bucurie. Este pentru al zecelea an de când facem astfel de acțiuni; nu este foarte foarte mult, dar trebuie să ne aplecăm spre lumină, spre bunătate, spre smerenie. Încercăm să facem acest lucru în Joia Mare. Dacă am putut să aducem un zâmbet pe fața celor bolnavi, cu mulți copii, La urăm tuturor sărbători cu bine, Paști luminat!

deputat Laurențiu Leoreanu, președinte PNL Roman

Pachetele conțin un pui, orez, făină, ulei, zahăr, cozonac, vin și fructe. Cu excepția persoanelor care nu se pot deplasa, toți beneficiarii au fost invitați la sediul PNL Roman pentru a primi darul de iepuraș.

Facem aceste acțiuni la cele două mari sărbători ale creștinilor. Nu cred că este bucurie mai mare decât aceea de a ști că ai putut să contribui la binele semenilor tăi. Noi îi asigurăm pe romașcani că vom fi mereu alături de ei, prin toate mijloacele.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

PNL daruri de Paste 20180405 085548 PNL daruri de Paste 20180405 090337

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

3 Comentarii

  1. Iovoae Jenita

    Important să ajungă la persoanele nevoiașe! Felicitări!

    Răspuns
  2. Lisa Michelle

    Ipocrizie si jocuri de interese! Natiune, unde iti este coloana vertebrala? Ar trebui eradicata aceasta manevra ieftina, acest praf in ochi! Persoanele nevoiase pot fi ajutate si fara a urmari obtinerea unor rezultate pt interesele meschine, daca tot tin sa-i afle lumea ce buni sunt ei la suflet. Si iepurele nu are ABSOLUT NIMIC A FACE cu invierea Domnului Hristos!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.