Arestat pentru că a violat o bătrână până a murit

de | 10/04/2018 | Actualitate, Rural

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru comiterea unei fapte abominabile. Acesta este acuzat că, în noaptea de 1 spre 2 februarie, a violat o femeie de 89 de ani din comuna Români până când victima a decedat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamt, s-a stabilit faptul ca în noaptea de 1 spre 2 februarie tânărul, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice ar fi pătruns în locuința unei femei de 89 de ani, din localitatea Români. Acesta ar fi lovit victima, iar după ce a adus-o în stare de inconștiență, ar fi întreținut cu aceasta relații sexuale. În urma audierilor, suspectul a recunoscut comiterea faptelor.

După ce a comis grozăvia, bărbatul a fugit din sat, dar a revenit pe 6 aprilie. Pe 7 aprilie a fost ridicat de polițiști și dus la audieri. A fost reținut pentru 24 de ore, apoi anchetatorii au cerut jdecătorilor mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, cerere aprobată de Tribunalul Neamț.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și riscă ani grei după gratii.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.