Accident pe DN 15D, în Horia. Trei persoane au ajuns la spital

de | 18/04/2018 | Actualitate, Rural

Circulația pe drumul național DN 15D (drumul Roman – Piatra Neamț), în localitatea Horia a fost blocată temporar miercuri, 18 aprilie, din cauza unui accident rutier.

Conform primelor cercetări efectuate de polițiști, unul dintre șoferi a vrut să schimbe direcția de mers către stânga pentru a intra în curtea unei pensiuni, iar un alt autoturism, care circula regulamentar, l-a lovit în plin. Din fericire, persoanele implicate în evenimentul rutier nu au suferit răni foarte grave, deși inițial s-a anunțat la numărul de urgență 112 că o persoană este încarcerată.

O tânără de 17 ani, din Horia, a condus un motociclu pe DN 15D, din direcția Horia – Piatra Neamț. Aceasta ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers către stânga fără a se asigura și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 27 de ani din Iași, care circula în același sens de mers și care se angajase în depășirea motociclului. În urma imapctului a rezultat vătămarea corporală a celor două conducătoare auto și a pasagerului dreapta față al motociclului, un minor de nouă ani din Horia.”

ag. principal de poliție Robert Costân, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț

Tânăra de 17 ani avea permis B1, care se poate obține de la 16 ani. Ca urmare a producerii accidentului rutier, polițiștii i-au reținut acesteia permisul auto.

Pe timpul cercetărilor desfășurate de polițiști la fața locului, șoferii mai „curajoși”, au ocolit drumul național și și-au continuat călătoria mergând prin câmp.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.