Fotbal: CSM Roman înfrântă din nou acasă

de | 28/04/2018 | Local, Sport

Se pare că returul campionatului nu-i priește echipei de fotbal din Roman și rețeta din anii precedenți se repetă: după un tur bun urmează un retur cu motoarele la relanti. După 2-4 cu Aerostar Bacău (meci în care romașcanii au condus de două ori), 1-5 cu Oțelul Galați și 1-2 cu Hărman, CSM Roman mai înregistrează o înfrângere în fața ocupantei locului 11 în clasament, AFC Odorheiul Secuiesc. Meciul a avut loc vineri, 28 aprilie, pe stadionul Moldova.

Prima repriză a fost dominată copios de romașcani, dar în lipsa a doi jucători de bază în echipă, căpitanul Mădălin Popa și Daniel Marin – ambii accidentați și indisponibili pentru restul sezonului, mingea a refuzat să intre în poartă. În repriza a doua oaspeții au intrat în teren parcă mai motivați și în minutul 75 înscriu singurul gol al partidei. Scor final: 0-1.

După ce a ocupat locul trei pe podium mai tot turul campionatului, înaintea partidei de vineri CSM Roman ocupa locul șase și, după disputarea tuturor meciurilor etapei, e foarte posibil să mai cadă o poziție, următoarea echipă din clasament (ACS Olimpic Cetate Râşnov) jucând meciul etapei acasă.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.