Fotbal: CSM Roman la a șaptea înfrângere consecutivă

de | 09/05/2018 | Local, Sport

Forma slabă a echipei de fotbal CSM Roman a fost confirmată își în meciul de miercuri, 9 mai, împotriva CSM Bucovina Rădăuți, pe stadionul Moldova, meci contând pentru etapa 27 a Ligii a 3-a, seria 1. Având nu mai puțin de cinci titulari indisponibili în urma accidentărilor, lotul decimat al echipei nu a putut face adversarelor decât la începutul partidei. În rest meciul a fost fără istoric, CSM Roman având doar două ocazii de a marca și primind prea ușor două goluri. Scor final: 0-2.

Dacă la finalul turului CSM Roman era pe locul doi în clasament, cu trei etape înainte de finalul campionatului se clasează în a doua jumătate a clasamentului, pe locul nouă. Următorul meci îl va disputa în deplasare, împotriva ASMS ACS Sănătatea Darabani, sâmbătă, 12 mai, de la ora 18.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.