Noutățile noului sezon estival în ștrand

de | 28/05/2018 | Administrație, Local

Vremea caldă anunțată de meteorologi pentru săptămâna aceasta are un antidot la Roman: ștrandul municipal. Obiectivul a fost deschis oficial pentru noul sezon estival vineri, 25 mai.

Primarul Lucian Micu, viceprimarul Roxana Iorga, consilieri locali și deputatul Laurențiu Leoreanu au mers la ștrand înainte ca primii curajoși să testeze apa din bazine.

strand 6591

Pentru această vară, materialul umbrelelor a fost înlocuit, iar administrația are în plan să mai achiziționeze șezlonguri și umbrele pentru a se ajunge, în perioada de vârf, la 1.000 de șezlonguri și la 500 de umbrele. O altă noutate constă în împărțirea bazinului mare în trei culoare, să poată fi folosit în același timp de cei care vor să înoate și de cei care vor doar să stea în apă.

strand bazin mare 2

Anul acesta, tarifele de intrare în ștrand au fost majorate. Noile tarife sunt următoarele:

tariful de intrare în incinta ştrandului pentru intervalul LUNI – JOI:

  • 12 lei preţ întreg;
  • 6 lei preţ redus;

tariful de intrare în incinta ştrandului pentru intervalul VINERI – DUMINICĂ:

  • 20 lei preţ întreg;
  • 10 lei preţ redus.

strand bazine

Au acces gratuit copiii până în trei ani și persoanele cu handicap. Pensioanarii și copiii între 3 și 14 ani vor plăti doar jumătate din sumă.

  • 30 lei/ 4 ore (foişoare cu 6-8 locuri)
  • 45 lei/4 ore (foişoare cu 12-14 locuri)

În acest tarif se oferă acces la utilităţi şi grătar. După expirarea celor patru ore, în cazul în care utilizatorii doresc prelungirea duratei, plata se va face cu ora, la tariful de 8 lei/ora(foişoare cu 6-8 locuri) şi 12 lei /ora (foişoare cu 12-14 locuri). Rezervări pentru foișoare se pot face la numerele de telefon 0233.278.333 sau 0786.450.754. Anul acesta, muzica va fi asigurată prin boxe special montate și va fi aceeași în tot complexul, pentru a nu mai exista reclamații din cauza tipului de muzică sau al volumului la care unii petrecăreți ascultau melodiile preferate.

Taxa de parcare în ștrand este de 1 leu/h.

strand turnuri episcopie 6583

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.