Cât va costa cununia civilă în aer liber

488

Tinerii care vor să se căsătorească într-un alt cadru decât biroul stării civile au opțiunea, începând cu această săptămână, de a oficializa legătura de iubire în Parcul Municipal.

Foișorul din parc va fi înfrumusețat cu flori și alte ornamente. Pentru oficierea căsătoriei civile în Parc se va percepe o taxă de 600 de lei

Din momentul în care vor depune actele, viitorii miri vor avea posibilitatea să opteze oficierea la sediul stării civile sau în locația din parcul municipal, în aer liber. Noi am pregătit și ornamente florare, astfel încât să acest foișor să fie decorat. În fiecare wekend, cei care vor șă-și unească destinele au această locație la dispoziție.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

În urmă cu câteva săptămâni, înRoman.ro a scris despre mirii care sunt „obligați” să mintă la momentul depunerii actelor pentru căsătorie; 29 de cupluri au depus documente medicale din care reieșeau diagnostice precum sarcină sau luxație, doar ca mirii să spună „da” într-un alt loc, fiindcă legislația este ambiguă. Între timp, se pare că legislația în vigoare a devenit mai clară pentru funcționarii Primăriei municipiului Roman, iar acum tinerii pot opta pentru locul căsătoriei civile.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult