Foto: Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în centrul orașului

de | 06/06/2018 | Economic, Local

Începând de miercuri, 6 iunie și până duminică, 10 iunie, zeci de comercianți și producători oferă romașcanilor produse la prețuri promoționale, în cadrul târgului ce are loc în centrul orașului, în Piața Roman Vodă.

Deschiderea oficială a târgului  a avu loc miercuri, la ora 11.00, în prezența primarului Lucian Micu și a președinetelui  Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Neamț, Mihai Apopii. Reprezentantul Camerei de Comerț și Industrie Neamț a mulțumit administrației romașcane pentru spațiul pus la dispoziție

Mihai Apopii Lucian Micu 6743

Mihai Apopii, președinte CCI Neamț, împreună cu primarul Lucian Micu

Din punctul nostru de vedere va fi o reușită atât pentru comercianți, cât și pentru  cetățenii municipiului Roman. Credem că Romanul are nevoie de astfel de evenimente pentru că este o comunitate într- dezvoltare evidentă, mediul de afaceri din Roman este unul dinamic și, din acest punct de vedere, credem că are nevoie de evenimente care să-l poziționeze în peisajul economic al județului Neamț și nu numai, și în peisajul economic al țării. Faptul că domnul primar acordă atenție mediului de afaceri este un lucru benefic. Acest târg se va dezvolta, va fi și un târg de toamnă, iar în septembrie vom aduce o secțiune a târgului de carte. Pe lângă dezvoltarea economică trebuie să avem în atenție și dezvoltarea socială, dezvoltarea culturală, iar un târg de carte este necesar pentru fiecare dintre noi.

Mihai Apopii, președinte CCI Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.