Ești bun la fotbal? CSM Roman te vrea!

de | 07/06/2018 | Local, Sport

Gabriel Țapu, antrenorul CSM Roman, schimbă optica în construcția echipei de fotbal prin includerea tinerelor talente alături de jucătorii experimentați. Oricine crede că este bun la fotbal are șansa de a evolua în cadrul echipei CSM Roman iar pentru asta trebuie să se înscrie la una dintre cele trei ședințe de selecție. Acestea vor fi organizate pe 9 iunie de la ora 10:30, pe 14 iunie de la ora 16:30 și pe 26 iunie de la ora 16:30. Sunt căutați în special tineri sub 19 ani, dar oricine are talent la fotbal este bine venit.

Noii fotbaliși recrutați urmează să evolueze în cadrul echipei alături de jucători cu experiență ai CSM Roman, din lotul sezonului trecut fiin religitimați Ionuț Bicleanu, Bogdan Brăescu, Relu Ștefănel Grigore, Cătălin Aeroaiei, Marian Marin, Iosif Netbai și căpitanul Mădălin Popa (operat în urma accidentării din sezonul trecut, indisponibil pentru 6-7 luni). Pe lângă aceștia lotul a fost completat cu Ionuț Nuțescu (27 ani, venit de la CSM Pașcani) și se mai poartă discuții cu un portar de la Slatina și cu mai mulți jucători de la Miroslava și de la Pașcani. Staful tehnic rămâne același din sezonul trecut: Gabriel Țapu antrenor principal, Iosif Susanu antrenor secund și Sava Drugă preparator. Fostul fundaș Daniel Marin va activa în cadrul echipei de fotbal având ca sarcină organizarea competițiilor.

Gabriel Tapu 6788

Mi-a fost puțin greu să semnez noul contract pentru că sunt câteva probleme în cadrul lotului dar până la urmă e o provocare. Avem câțiva jucători emblematici pentru noi, care sunt pe final de carieră și trebuie să muncim din greu, să căutăm alți jucători buni, să facem un lot competitiv. Am terminat campionat în obiectiv (pe locul patru), cu mari greutăți în retur din cauza accidentaților și a jucătorilor suspendați. Începând cu această vară, încercăm să facem unele schimbări; am renunțat la unii jucători care n-au confirmat. Am semnat câteva contracte, mai sunt în discuții cu alți jucători pentru a completa lotul și a forma o echipă competitivă. Am ales și varianta selecțiilor, și sperăm să găsim câțiva tineri talentați și muncitori pe care să-i adăugăm echipei și să facem o echipă sudată.

Gabriel Țapu, antrenor

Noul sezon fotbalistic va începe pe 25 august, pregătirile cu noul lot urmând a începe pe 9 iulie.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.