A avut loc prima preselecție pentru echipa de fotbal CSM Roman

de | 11/06/2018 | Local, Sport

Sâmbătă, 9 iunie, s-a desfășurat prima preselecție pentru lotul echipei de fotbal CSM Roman. Au fost prezenți 22 de participanți, dintre care patru pentru postul de portar, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, majoritatea fiind din Roman sau din satele din jurul orașului, dar câțiva dintre ei venind de la distanțe apreciabile.

preselectie fotbal CSM Roman 6958

„I-am supus la mai multe probe, am format două echipe care au jucat fotbal între ele, ar fi vreo doi promițători dar eu i-am mai chemat o dată joi pentru că nu poți să-ți faci o părere pertinentă după doar două ore.”

Gabriel Țapu, antrenor de fotbal CSM Roman

Următoarea preselecție va avea loc joi, 14 iunie, de la ora 16:30 și pe 26 iunie de la ora 16:30. Pe lângă participanții de la prima selecție, și-au anunțat prezența mai mulți tineri fotbaliști din Roman dar și de la echipe din liga a patra din Iași.

preselectie fotbal CSM Roman 6976

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.