Cercetașii din Adjudeni organizează Festivalul Luminii

de | 11/06/2018 | Actualitate, Rural

Cercetașii din Centrul Local Scout „Coborârea Duhului Sfânt” Adjudeni, în cadrul Organizației Naționale „Cercetașii României”, vor organiza sâmbătă, 16 iunie, începând cu ora 18.00, a doua ediție a „Festivalului Luminii”, în curtea Bisericii din Adjudeni.

Festivalul Luminii – eveniment național concomitent al Organizației Naționale „Cercetașii României”- revine cu cea de-a doua ediție la Adjudeni, pe 16 iunie, pentru a aminti că adevărata fericire constă în lucrurile mărunte pe care le facem zilnic, oferind mici bucurii celor din jurul nostru. Astfel, cercetașii vor apela la gulguțe (cutii de origami în care sunt aprinse mici lumânări), ateliere, dansuri și cântece pentru a crea o atmosferă plăcută, prielnică socializării și închegării de noi prietenii.

Începând cu ora 18:00 și până la ora 22:00, toți cei care  doresc să redescopere bucuria lucrurilor mărunt, de la cei mai mici până la cei mai mari, sunt așteptați în curtea Bisericii din Adjudeni, unde vor avea parte de: ateliere și workshop-uri, flashmob-uri, momente artistice susținute de cercetași (și nu numai).

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.