Cercetașii din Adjudeni organizează Festivalul Luminii

62

Cercetașii din Centrul Local Scout “Coborârea Duhului Sfânt” Adjudeni, în cadrul Organizației Naționale „Cercetașii României”, vor organiza sâmbătă, 16 iunie, începând cu ora 18.00, a doua ediție a „Festivalului Luminii”, în curtea Bisericii din Adjudeni.

Festivalul Luminii – eveniment național concomitent al Organizației Naționale „Cercetașii României”- revine cu cea de-a doua ediție la Adjudeni, pe 16 iunie, pentru a aminti că adevărata fericire constă în lucrurile mărunte pe care le facem zilnic, oferind mici bucurii celor din jurul nostru. Astfel, cercetașii vor apela la gulguțe (cutii de origami în care sunt aprinse mici lumânări), ateliere, dansuri și cântece pentru a crea o atmosferă plăcută, prielnică socializării și închegării de noi prietenii.

Începând cu ora 18:00 și până la ora 22:00, toți cei care  doresc să redescopere bucuria lucrurilor mărunt, de la cei mai mici până la cei mai mari, sunt așteptați în curtea Bisericii din Adjudeni, unde vor avea parte de: ateliere și workshop-uri, flashmob-uri, momente artistice susținute de cercetași (și nu numai).

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult