Locuri de muncă cu facilități și bonusuri. Dar nu la noi în județ

de | 16/06/2018 | Economic, Județean

Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Roman a înregistrat noi solicitări din partea angajatorilor. Astfel, sunt 24 de locuri de muncă noi față de săptămâna anterioară, dar numărul total de locuri de muncă vacante în zona Romanului se ridică la 390, în timp ce la nivelul întregului județ sunt aproape 1.000 de posturi disponibile.

Un aspect aparte îl reprezintă și angajatorii din alte județe care caută forță de muncă în județul nostru. Din posturile nou-înregistrate la ALOFM Roman, o parte sunt pentru activități care se desfășoară în București, Brașov și Timiș.

Ce se caută:

  • 1 electrician – se cere experiență minim 2 ani, se oferă trasport gratuit, vauchere de vacanță, locul de muncă este în Secuieni;
  • 10 electricieni în constructii montaj  joasa tensiune – se oferă gratuit 2 mese, cazare, transport, bonusuri de performanță. Șantierele sunt în Brașov, București, Timiș;
  • 4 izolatori temici – se cere experiență de  minim 1 an, se acordă tichete de masă;
  • 4 muncitori necalificați în construcții – fără experiență, se acordă tichete de masă;
  • 5 muncitori necalificați în construcții – se oferă gratuit 2 mese, cazare, transport, bonusuri de performanță.Șantierele sunt în Brașov, București, Timiș.

Toate locurile de muncă vacante înregistrate la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț pot fi consultate în documentul de mai jos.

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”39237″ /]

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.