Eveniment pentru iubitorii de tuning: Roman Tuning Fest

de | 24/06/2018 | Administrație, Local

A doua ediție a Roman Tuning Fest se va desfășura în orașul mușatin în luna iulie. Asociația Club Sportiv Autocustoms din Piatra Neamț a cerut administrației locale din Roman sprijin în vederea organizării evenimentului.

Este vorba despre punerea la dispoziție a unui spațiu în cadrul Complexului de agrement Moldova pentru parcarea mașinilor ce vor fi aduse la eveniment; vor fi expuse aproximativ 140 de mașini modificate, din care o parte din mașini vor participa la etapa internațională a db Drag, unde vor fi premiate cele mai puternice sisteme audio, iar o parte la ExpoTuning, unde vor fi premiate diferite categorii.

Spre deosebire de alte evenimente, acesta va aduce bani Primăriei. Nu mulți, sumele propuse pentru închirierea terenului sunt modice, dar este de notat că administrația locală nu face cheltuieli, spre diferență de alte parteneriate încheiate până acum.

Roman Tuning fest se va desfășura în perioada 27 – 29 iulie. Intrarea participanților se va face începând de vineri, 27 iulie, ora 10.00, iar mașinile vor fi parcate pe spațiul verde din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement „Moldova” (zona sud-vest) până duminică, 29 iulie, ora 18.00, când va avea loc festivitatea de premiere a mașinilor participante la secțiunile Tuning și Car Audio.

În cadrul evenimentului vor avea loc numeroase activități precum și tombole pentru participanți. Totodată, va fi amplasată o terasă de alimentație publică, catering, băuturi alcoolice și nealcoolice pentru participanții la eveniment.

Multe din mașinile prezentate surprind prin gradul ridicat de modificare, prin instalații de sunet deosebit de puternice, prin modificări optice și mecanice extreme, fiind vorba despre supercaruri modificate, de mașini capabile să producă peste 160 decibeli presiune sonoră sau de motoare care trec de limita celor 1000 de cai putere, iar toate acestea la un loc pot asigura un spectacol inedit pentru comunitate.” – prezentare Roman Tuning Fest

 

  • foto: Piatra Neamț Tuning Fest

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.