A venit circul în oraș

de | 04/07/2018 | Actualitate, Local

Romașcanii de toate vârstele sunt așteptați la circ. Săptămâna aceasta, începând de joi, 5 iulie, și până duminică, 8 iulie, în fiecare seară va fi o reprezentanție a circului Las Vegas Vargas.

Circul se află în bazar, acolo unde peste câteva săptămâni va fi bâlciul. Spectacolele de joi, vineri și sâmbătă vor începe la ora 19.00, iar spectacolul de duminică, 8 iulie, va începe la ora 17.00.

Circarii promit senzații de neuitat, cu acrobați costumați în supereroi, care vor face numere de echilibristică în mâini, coregrafie pe eșarfe, trapez la mare înălțime, numere de jonglerii, roata morții (peste zece metri înălțime, fără plasa de sigurnață) dresură de cai lipițani și, promit organizatorii, multe alte surprize.
După spectacol, spectatorii vor putea vizita menajeria circuluii. 

Biletul de intrare este de 40 de lei pentru adult și 30 de lei pentru copil, dar dacă printați fotgrafia de mai jos și o prezentați la caserie, copilul va intra gratuit.

circ 1

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.