Vineri, 13 iulie: petrecere în ștrand și deschiderea festivalului Zargidava

233

Romașcanii care nu au plecat în concediu pot să se distreze la ștrand. Vineri, 13 iulie, la bazinele din Complexul de Agrement Moldova va avea loc o petrecere pentru toate vârstele.

Petrecerea va fi similară cu cea din sezonul estival 2017 și va cuprinde băi cu spumă, muzică și concursuri. Singura condiție este ca vremea să fie favorabilă.

Vineri va fi petrecere în ștrand, la fel cum am organizat anul trecut. Sperăm ca vremea să țină cu noi, astfel încât un număr cât mai mare de romașcani să vină alături. Vom  avea un DJ care va întreține atmosfera, mai multe reprize de băi cu spumă și activități de mișcare, atât în aer liber cât și în apă, concursuri de înot, concursuri de volei. Toți care doresc să mai vină cu propuneri pentru a îmbunătăți activitatea de vineri sunt așteptați să o facă.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Tot vineri, 13 iulie, va începe și prima ediție a festivalului Zargidava, un festival care ar fi trebuit să aibă loc săptămâna trecută, dar care a fost reprogramat din cauza avertizărilor meteorologice. Detalii despre programul festivalului Zargidava găsiți aici.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult