Doar cu programare online pentru a face pașaport la Roman

7.588

Locuitorii din municipiul Roman și din zona arondată nu vor mai trebui să meargă la sediul din Piatra-Neamț al Serviciului de Pașapoarte dacă doresc o programare online. Și la Roman se va putea intra tot cu programare online, făcută în doar câteva minute, de pe desktop, laptop sau telefonul mobil. Serviciul de programare online este disponibil doar pentru zilele de luni, începând cu 9 iulie.

Conform unui anunț al Prefecturii Neamț, începând cu 9 iulie, „accesul cetăţenilor la ghişeul deschis în municipiul Roman, str. Ştefan cel Mare, nr. 246 (în sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor) pentru înregistrarea cererilor pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice se va face doar cu programare online ce se poate obţine accesând adresa web www.epasapoarte.ro.”

Programul punctului de lucru de la Roman va în fiecare zi lucrătoare de luni în următorul interval orar:

  • înregistrare cereri – 10,00-14,30;
  • eliberare paşapoarte – 14,30-15,00.

O programare pentru o persoană durează mai puțin de zece minute, astfel că informațiile de pe programarea online trebuie să coincidă cu cele din dosar. Dacă informațiile nu coincid sau dacă dosarul nu este complet, programarea se anulează. 

De precizat că, începând cu data de 16 iulie, la sediul serviciului din municipiul Piatra Neamţ, str. Alexandru cel Bun, nr. 12, în zilele de miercuri, joi şi vineri vor funcţiona două ghişee cu programare online pentru înregistrarea cererilor pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice şi temporare în intervalul orar 8,30-18,30, programare obţinută de la aceeaşi adresă web www.epasapoarte.ro

 

 

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult