Doar cu programare online pentru a face pașaport la Roman

de | 11/07/2018 | Administrație, Local, Util

Locuitorii din municipiul Roman și din zona arondată nu vor mai trebui să meargă la sediul din Piatra-Neamț al Serviciului de Pașapoarte dacă doresc o programare online. Și la Roman se va putea intra tot cu programare online, făcută în doar câteva minute, de pe desktop, laptop sau telefonul mobil. Serviciul de programare online este disponibil doar pentru zilele de luni, începând cu 9 iulie.

Conform unui anunț al Prefecturii Neamț, începând cu 9 iulie, „accesul cetăţenilor la ghişeul deschis în municipiul Roman, str. Ştefan cel Mare, nr. 246 (în sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor) pentru înregistrarea cererilor pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice se va face doar cu programare online ce se poate obţine accesând adresa web www.epasapoarte.ro.”

Programul punctului de lucru de la Roman va în fiecare zi lucrătoare de luni în următorul interval orar:

  • înregistrare cereri – 10,00-14,30;
  • eliberare paşapoarte – 14,30-15,00.

O programare pentru o persoană durează mai puțin de zece minute, astfel că informațiile de pe programarea online trebuie să coincidă cu cele din dosar. Dacă informațiile nu coincid sau dacă dosarul nu este complet, programarea se anulează. 

De precizat că, începând cu data de 16 iulie, la sediul serviciului din municipiul Piatra Neamţ, str. Alexandru cel Bun, nr. 12, în zilele de miercuri, joi şi vineri vor funcţiona două ghişee cu programare online pentru înregistrarea cererilor pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice şi temporare în intervalul orar 8,30-18,30, programare obţinută de la aceeaşi adresă web www.epasapoarte.ro

 

 

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

4 Comentarii

  1. Ana

    Buna ziua!
    Doresc sa-mi fac o programare pentru pasaport in Roman pentru luna iunie insa nu gasesc site-ul pentru programari doar cel pentru cartea de identitate. Imi puteti trimite site-ul care este pentru programari de pasapoarte Roman va rog?
    Precizez ca atunci cand incerc sa fac programare pe https://epasapoarte.ro/ nu imi apare obtiunea Roman.

    Multumesc

    Răspuns
  2. Diana

    Buna vreau casa an fac pașaportul roananisc

    Răspuns
  3. Zaloaga dana elena

    Programare pasaport

    Răspuns
  4. Crețu Lenuța

    Pașaport simplu

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.